Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. september 2011

Viedeoblogg...eller vi prøver oss på videoblogg.


Her ser dere litt hvordan de forskjellige byggene staar, inne paa Hopes of haven.
Vi sitter ute i en slags disse, mens vi blogger litt. Vi har naa faatt tilgang paa internett her vi bor, men det gaar ganske treigt og det er kun Else som har pc med seg. Men vi kan iallefall publisere bilder...og film HURRA!
I gaar kjoerte vi en slags buss kalt jeepne. Her blir vi stuet og stablet saa mange som mulig...ikke spoer oss hvorfor.. men slik fungerer det altsaa her. Folk hopper av og paa i fart og betaler ved aa sende penger fra den ene til den andre fremover i bussen. "Para" sier vi naar vi skal av, og det betyr stopp!

I dag har vi vert aa hentet den Norske veilederen vaars, som skal vaere her i tre uker.
Hun er en sprek 70- aaring som skal dra oss med paa spennende opplevelser. Saa sant vi forstod hun rett skal vi mest sannsynlig besoeke fengsel paa fredag og handle i morgen. Vi gleder oss til mer action fremover!
I dag har det vert veldig varmt her.. sterk sol og blaa himmel. Det har kun regnet 1 natt og 1 dag siden vi kom...Saa slik kan det godt fortsette fremover. De filippinske gaar med paraplyer og stiller seg i skyggen naar det er sol. Vi staar ikke i skyggen og bruker i hvert fall ikke noe paraply.

Vi haaper dere har det bra i Norge, selv om vi hoerer rykter om regnvaer og kalde grader.
klemmer.

3 kommentarer:

 1. Hei

  Kjekt å lesa koss dåkke har d :) Hørtes spennande ud :) Fortsatt go tur!

  SvarSlett
 2. Hei! Film!! Ja!! Meir av det!! Det tar sikkert langt tid å lasta opp tenkjer eg, men skam så kjekt.. Kosa dokke vidare, nå skal eg i heimevernsøvelse i 3 dagar. Gledar meg til å lesa når eg kjem tilbake på fredag. Gla i deg Janne!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så kjekt med denne bloggen, godt å lesa at det har det så godt! Alt de gjer så veldig jilt ut ! JA te meir videoblogg, det ver spennande !
  ME tenker mykje på deg her heime Sarah! håper at de alle tri har det godt å ikkje lengtar for mykje heim. Prøv å nyt tida mens de er der, pludselig syns de tida går fort !
  I dag kom mor å kapra tollak før me hadde stanne opp, så nå kan eg nyta Pernille (les SOVA) i nokre timar i fred..hehe :)

  Glad i deg Sarah, Klem Hanne :)

  SvarSlett