Totalt antall sidevisninger

fredag 9. september 2011

Vi er i Manila

Etter en laaang flytur med mye venting og sitting har vi endeligt ankommet Haapets havn ogsaa kalt Hopes of heaven. Her bor vi i en garage, hvor den ene delen er innredet som en liten leilighet. Det foerste vi saa da vi aapnet doeren inn her, var mange firfisler som sprang paa tvers av veggene, etter flere hyl og tegn til angst ble vi enge om aa se paa dem som fluer. Her nede er nemlig firfirslene "venner" som selvfoelgelig skal faa bo i husene. Dette fordi de spiser maur, da det til tider kan vere mye maur her. Vi svetter og peser i 30 varmegrader og fuktig luft...ja her er ingen vits i aa bruke fuktighetskremer.

Vi har hilst paa noen av barna i barnehjemmet. Det var guttefra 1 -7 aar, som var utruligt nydelige.
Vi gav dem ballonger (noe de sjeldent ser her nede) og alle barna jublet og skrek av glede. Vi tok mage fine bilder av dem, og det var stas aa bli tatt bilder av..spesielt naar de kunne se seg paa kameraet etterpaa. Saa takknemlige barn har vi sjeldent sett. De frydet seg over ballongene og takket pent naar de fikk en. En av guttene var skeptisk naar vi kom. Han er den minste i gjengen.(1aar) Da han fikk ballongen smilte han nesten rundt, og etter det ville han ta paa oss og leke med oss.

Vi har vert paa handlesenter. Det var som aa komme fra slummen og inn i et slott. Vakter stod overalt og senteret var kjempestort. her ble vi kjoert av en taxisjofoer som jobber paa hopes of heaven. Taxien kan forklares som en moped med sidetralle uten vegger. Naar vi spoer dem om det er langt til sentrum sier de nei.. ogsaa kan vi kjoere i nesten 1 time. Her er tiden lite dyrebar. den forsvinner ikke, den kommer.

Vi er ganske vakkre, har vi forstaatt. ( og selv foeler vi oss som et "dass"). Folk snur seg og stirrer og slenger ut noen kommentarer om hvor pene vi er. Nydelige jenter som saa gjerne ville vert hvite i huden, synes vi ser helt nydelige ut... og vi som proever iherdig aa slikke sol naar den kommer frem.

Vi har opplevd mye som er vanskelg aa forklare med ord. Jeg har tatt mange bilder, men klarer ikke aa laste opp bilder paa pc'n, da den er beskyttet mot ubs-penner. snakk om sikkerhet!
I skrivende stund sitter vi paa en internett"kafe", hvor alle sitter i ulike baaser med hver sin pc. Det stod at de solgte kaffe her, men det er hverken bord eller kopper til stede. snart skal vi tilbake til garagen og koke oss middag. DET kan bli spennende.=)

Snakkes om ikke saa lenge.
klemmer til Norge!

2 kommentarer:

  1. Ååå sååå kjekt å lesa!! Glede oss t å følga dokke på tur!! Fortsett å skriv :)
    Gode klemmer fra Elise og Therese i Betlehem :)

    SvarSlett
  2. Høyres spanande ut dette her. Om det etter kvart lar seg gjera, så ventar eg spent på bilete og neste oppdatering på kva som skjer.:) Det er mange som misunnar dykk den opplevinga de får, inkludert meg. Gla i deg Janne.:)

    SvarSlett