Totalt antall sidevisninger

søndag 18. september 2011

Helg

Vi har helgefri og har derfor kost oss med shopping, leking og avslappning.
Maa bare nevne at shoppingturene vi har hatt til naa, har vert en spennende opplevelse.
Alle klaerne vi har proevd har vert ALT for smaa..og vi har endt opp med stoerrelse XL..selv om det er for lite av og til. Vi faar noen rare blikk naar vi gaar inn i butikken og spoer etter stoerrelsen XL.

Vi har ogsaa proevd noe av den filippinske maten paa resturanter.. og det har smakt noe ringt og noe godt, men spennende og proeve! Til middag i dag har vi poevd oss paa taco. Da brukte vi hermetisk kjoettdeig,og du kan tenke deg hvordan den saa ut og smakte. Vurderingen av den middagen ble: IKKE mer taco.

De stoerste barna har lekt med oss i dag. Vi hoppet strikk og laerte dem noen nye leker. Det var visst spennende for dem. Om kveldene pleier vi tre aa spille mye kort i leiligheten, og se filmer fra dataen til Else. Ja vi kan aa kose oss, spesielt naar vi finner frem sjokolade og Cola samtidig. Vi snakker ogsaa mye om den filippinske kulturen..den er jo nesten umulig aa forstaa. At det kan vaere saa mye fattigdom og saa mye rikdom i et land.. det er abre helt utrolig. Men det filippinske landet topper listene paa korrupsjon.. saa har man penger kjoeper man seg fri.

Vi takker for alle kommentarene vifaar paa bloggen. Det betyr myefor oss!
Viss dere har spoersmaaltil oss saa er det bare aa komme med dem. vi snakkes siden=)

4 kommentarer:

 1. Hei,
  Eg prøve igjen, dokk e kjempeflinke. Spennande å følge bloggen deres.
  Blei skikkelig imponerte av Filmen fra Håpets Havn.
  Hilsen tante Nora ( t Else )

  SvarSlett
 2. Hei Jenter... Eg er så glad for denne bloggen. Kjempefint å følge med dere. Ser ut for meg at dokk har det bra tross alle utfordringer. Skal være med dere i bønn. Ser frem til å følge videre med på bloggen... Lykke til ... Klem fra Mamma til Else Marie

  SvarSlett
 3. Hei, Sarah!
  Dokke æ jammen goe så skrive så møje på bloggen.De må vel gå et stykke for å få det til?Håper dokke ikkje blir leie, for det er viktig for oss her heima.
  Interessant å høyra om herm kjøttdeig. Spennande å høyra meir om matkulturen, og anna kultur. Sei litt om mattilbereding og krydder som blir brukt? Korleis er det med varmen, svetter de fælt? Klarer de å sova? Godt å høyra at de også koser dokke i lag. Håper du klarer å finna den gode latteren din fram. Den sakner eg her heima, rett som det er. Viktig at det tragiske ikkje psyker dokke heilt ned. Det er jo sant at ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.
  Nå har eg vore på salg igjen, for å kjøpa barneklær til Madagaskarturen. Det er visst mangel på alt der. Blir nok en tøff tur, men sikkert lærerik.
  Har kjøpt meg støttestr, i ull til flyturen. Hatt fri idag etter arb,helg. Ute er det regn og atter regn. Orker ikkje gå tur i slikt vær. Bøndene her taper mykkje, da avlingane regner vekk. Går ikkje ann å hausta på så blaute marker. Men tenk det er ingen som svellt for det. Me slepp å leggja oss svoltne om kvelden. Har heller problem med at me er for mette ,så det blir et broblem å sova.
  Kor mange grader er det hos dokke? Her er det 13gr i dag, og hausten i full gang.
  Stever med likfingrane mine kvar dag. Sku nok budd i et varmare land , ja.
  Så får de ha det godt så lenge , alle tre. Trur eg må fyra litt i ovnen nå. Snakkes Sarah. sakner deg, og glad i deg. Helsing mor di.

  SvarSlett
 4. Hei søte mor! du er så flink å skrive på bloggen, og skrive så mange fine ord...det varmer mitt hjerte!
  Me er ikkje så begeistret for den filippinske maten..adle gongene me har prøvd den, har den komt raskt i retur. men me lager en del mat sjølv, som me kokar på gass. Det selges lite tørka krydder her nere..mesteparten dei bruker er ferskt, som kvitløk og chili mm... men eg har skaffa meg pepper, det er jo allitd viktig!
  Her nere er det ca 30 grader.. og me frys aldri. sola titter fram rett så det er..og reggnet kan kåma kraftig, men som oftest om nåttå. (heldigvis)
  Godt de kjøper klær til de fattige...det går aldri ann å kjøpa for møje.
  I dag har me prøvd å sole oss litt, men me må være forsiktig med å vise for mykje hus, da det gir folk intrykk av at me er "lette på tråden". me må gå med t- skjorter og helst bokser nedenfor knena. Du er så god kjære mor! Eg savner deg masse, men takker for flotte ord som bygger med oppnår eg treng det mest. Veldig glad i deg =) klem fra Sarah!

  SvarSlett