Totalt antall sidevisninger

lørdag 10. september 2011

Vi er snart inne i "rytmen"

Dette er vaar andre dag, og vi begynner aa komme oss litt mer til rette her.
Vi har sett oss litt rundt paa hopes of haven , og har blant annet hilst paa ulike avdelinger.
Paa eldresenteret var de gamle veldig soete. de hilste pent paa oss og ville ta paa oss. En av de gamle damene holdt oss rundt halsen og smilte og lo da hun fikk kose med oss.
Paa jenteavdelingen (barnehjemmet) for alder 6- 18 var det mange soete jenter som ogsaa var hoeflige med oss. I morgen har vi planlagt og hoppe strikk og tegne paradis med dem, og kanskje perle smykker.

Vi har vert i kirken, som er et av husene inne paa hopes of haven. dette fungerer ogsaa som et kulturhus.. og det fant vi ut foerst i dag. Der hadde de en slags samling for smaa barn, som skulle gaa mannekengoppvisning. Barna hadde sminke paa seg og dristige klaer. De spillte popmusikk og viste frem ulike danser. Dette er vist veldig vanlig her nede...da de ser paa kjendiser som sine idoler. Da vi kom inn i kirken fikk vi alle sine oeyner stirrende mot oss. folk kom springende og ville ta bilder av oss, og stilte barna sine ved siden av oss. Det var saa merkeligt aa skille seg ut paa den maaten..vi foelte oss dumme som fikk saa mye oppmerksomhet.

I gaar skulle vi proeve oss paa middag, men det var et mislykket prosjekt da vi alle hadde lite peiling paa gasskoking. etter vi fikk hjelp i dag fikk vi laget vaar foerste middag: spaghetti med crispy kyllingbiter og tomatsaus...hehe. Det var en grei middag det, selv om kyllingen var litt brent!

Vi har ogsaa opplevd en helt fantastisk foelelse...VI ER BLITT RENE!
Vi proevde dysjen i dag.. og det var helt fantastisk! Siden vi er saa svette all day long var det luxux aa faa dusje seg, selv om det var kaldt vann. Naa lukter vi saape, heldigvis!

Vi gleder oss til flere spennende opplevelser.. og tar dagene som kommer med et smil.. og litt skepsis innimellom.
Hade bra! vi savner dere alle sammen.

2 kommentarer:

  1. Så gøy å høre at det går bra med dere!!! Og alt det dere har opplevd, og på så kort tid!
    Jeg kjenner meg allerede igjen i mye av det dere skriver. Menneskene der nede er så utrolig herlige, ...og så annerledes en oss her i Norge!

    Gleder meg til fortsettelsen:) Dere er gode! Masse lykke til! Stor klem:)

    SvarSlett
  2. Hei Sarah!

    Me tester om det går an å skrive kommentarer til deg her.

    Hilsen mor og far :)

    SvarSlett